One Stop Hotel Deals
Hotel Deals
One Stop Flight Deals
Flight Deals
One Stop Car Hire Deals
Car Hire Deals

Beijing News Plaza Hotel

Start New Search
email hotel deals Email this page   print hotel deals Print this page


en  cz  da  de  el  es  fr  it  nl  no  pl  pt  ru  sv  tr  

Beijing News Plaza Hotel

26 Jian Guo Men Avenue, Πεκίνο, Κίνα

Beijing News Plaza Hotel

Το Beijing News Plaza Hotel είναι τοποθετημένο μόλις λίγα λεπτά από το Dongdan, ενώ απέχει 20 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Το Beijing News Plaza Hotel διαθέτει άριστες εγκαταστάσεις ευεξίας και άθλησης, όπως κέντρο ευεξίας και εσωτερική πισίνα. Το ξενοδοχείο έχει μεταξύ άλλων επιχειρηματικό κέντρο, 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και υπάλληλο υποδοχής. Το ξενοδοχείο προσφέρει πολλές υπηρεσίες μεταξύ των οποίων συνεδριακές αίθουσες, σαλόνι ομορφιάς, στεγνοκαθαριστήριο και εστιατόριο στο οποίο σερβίρονται πιάτα ασιατικής και κινέζικης κουζίνας. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία δωματίου όλο το 24ωρο. Οι εγκαταστάσεις αναψυχής στο ξενοδοχείο περιλαμβάνουν μπιλιάρδα και μπόουλινγκ.

Τα δωμάτια στο Beijing News Plaza Hotel είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν τηλεόραση, καφέ / τσάι και συνδρομητική/δορυφορική τηλεόραση. Τα δωμάτια στο ξενοδοχείο έχουν μίνι μπαρ, ψυγείο και δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης. Όλα τα μπάνια διαθέτουν πιστολάκι μαλλιών, πετσέτες μπάνιου και ντουζιέρα. Υπάρχουν πολλά δωμάτια ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν ευχάριστη διαμονή σε οικογένειες. Μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας χαλαρώνοντας στο μπαρ.

Το Beijing News Plaza Hotel απέχει μόνο 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από τα Πλατεία Tiananmen και Εθνικό Μουσείο Κίνας και λιγότερο από 10 λεπτά από τα Zhengyangmen, Εσωτερική Αρένα Εργατών και Γήπεδο Workers. Απέχει μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από τα Temple of Heaven και Κεντρική Επιχειρηματική Περιοχή. Το ξενοδοχείο απέχει λιγότερο από 20 λεπτά με τα πόδια από το Wangfujing. Το αεροδρόμιο Διεθνές Αεροδρόμιο Πεκίνου βρίσκεται σε απόσταση μόλις 50 λεπτών με το αυτοκίνητο.

Beijing News Plaza Hotel Map & Direction

Get Directions :

Driving Walking

From:

 

To:

 




Hotels within

1KM

of ,

Find Hotels within